Aelun juwelen: mijn verhaal

Ik begon met juwelen maken als hobby. Ik merkte al snel dat deze hobby ook andere mensen blij maakte en deze groeide uiteindelijk uit tot de oprichting van mijn eerste bedrijf Bloemeke. Ik verkocht meer dan 700 bloemenjuweeltjes, iets wat mij ongelofelijk trots maakt, want ik had dit niet gepland of verwacht.

Naar het einde toe voelde het toch niet meer helemaal juist. Ik wou meer leren, meer opties hebben. Zo besloot ik vorig jaar in september een voltijdse opleiding goudsmid te volgen. Voor mij was het onmogelijk om een job, een bijberoep en opleiding te combineren. Maar ik wou het zo graag doen dat ik besloot de te sprong wagen als zelfstandige in hoofdberoep, en dit combineren met een voltijdse opleiding.

Eind juni studeerde ik af als goudsmid. Na het opdoen van al deze kennis en ervaring voelde ik de kriebels om een nieuw bedrijf op te richten. Eentje dat nog beter paste bij mijn gevoel en waarden. Zo ontstond Aelun juwelen.

Bij Aelun Juwelen geloven we sterk in de kracht van symboliek. Onze symbolische juwelen zijn geïnspireerd op de natuur en dragen diepgaande betekenissen met zich mee die verder gaan dan alleen esthetiek.

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Graag wil ik de natuurlijke schoonheid van bloemen, de kracht van de zon en de maan, en de symboliek van menselijke relaties omzetten in draagbare, handgemaakte juwelen.

Op deze website gebruiken we cookies om je gebruiks ervaring te verbeteren. Door het gebruiken maken van de website ga je akkoord hiermee.