Maatwerk

Draagbare verhalen
Op maat gemaakt

Omdat jouw verhaal uniek is en verteld dient te worden in een juweel dat precies jouw emoties en ervaringen weerspiegelt.

Neem contact op
Maatwerk

Elk verhaal is uniek

Collectie Remix

Voor een subtiele personal touch kan je een aanpassing laten doen binnen de vaste collectie. Bijvoorbeeld door een extra moedermelkbedeltje toe te voegen aan je favoriete armband of ring.

Materiaal: zilver, verguld zilver

Prijs: de waarde van collectiestuk + een maatwerkkost van €150-€200

Dit wil ik

Dromen in Beeld

Heb je zelf een idee voor een juweel? Lever enkele schetsen/moodboard en/of gedetailleerde beschrijving aan, en ik breng jouw ideeën tot leven met een persoonlijke ontwerpschets en een gedetailleerde offerte.

Materiaal: edelmetaal naar keuze (zilver, goud, roségoud, witgoud,..)

Prijs: materiaalkost + maatwerkkost vanaf €400.

Dit wil ik

Verhalen in Goud

Je hebt een verhaal te vertellen maar nog geen beeld van hoe het juweeltje er moet uitzien. Ik zet jouw verhaal om in een exclusief ontwerp en moodboard, samen met een gedetailleerde offerte.

Materiaal: goud (geelgoud, roségoud, witgoud,…)

Prijs: materiaalkost + maatwerkkost vanaf €500.

Dit wil ik
een juweel op maat

Hoe gaan we te werk?

Je stuur me een mailtje en vertelt me alles wat je in jouw juweel wilt zien, of juist niet. Je kan eventueel enkele schetsen/moodboards meesturen en ik breng jouw ideeën tot leven met een persoonlijke ontwerpschets en een gedetailleerde offerte.

 

Heb je geen idee? Vertel me jouw verhaal en ik zet het om in een exclusief ontwerp en moodboard, samen met een gedetailleerde offerte.

 

Je hebt de vrijheid om zoveel aanpassingen te laten doen als je wilt, net zo lang tot je volledig tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp. Jouw wensen staan centraal in het hele proces, en ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan om het perfecte juweel te creëren.

 

Wil je graag een moedermelkjuweel? Dan krijg je een pakket toegestuurd met daarin een waterdicht buisje waarin je de moedermelk kan verzenden. Er zit een retourlabel en enveloppe bij. Indien je de moedermelk niet wil opsturen kan je ze ook binnen brengen.

 

Wil je graag een herinneringsjuweel? Ook dan krijg je een pakket toegestuurd met daarin een retourlabel en buisje waarin je de assen kan verzenden. Je mag de assen ook persoonlijk komen brengen.

 

Wil je graag een ring bestellen? Dan is het aan te raden om een afspraak te maken en je ringmaat op te nemen, alsook een pasmoment in te plannen vooraleer er stenen of gravures in worden geplaatst. Dit minimaliseert de kans op aanpassingen nadat de ring is gemaakt en om extra kosten te vermijden.

 

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte, begin ik met het maken van jouw juweel. Maatwerk vergt tijd, en afhankelijk van het ontwerp dien je rekening te houden met een minimale wachttijd van 3 maanden.

Stuur een mailtje

Enkele maatwerk realisaties

FAQ

Bij Aelun kan je een juweel op maat laten maken voor verschillende gelegenheden en mijlpalen. Denk aan trouwjuwelen, moedermelkjuwelen, herinneringsjuwelen, familiejuwelen,…

Je bent vrij om al dan niet een afspraak te maken of langs te komen, maar je bent natuurlijk altijd van harte welkom voor een gesprek! Indien je een ring laat maken, is het wel aan te raden om je ringmaat te komen opmeten en een pasmoment in te plannen, vooraleer er eventuele stenen en/of gravures in worden gezet. Dit zorgt ervoor dat jouw juweel perfect aansluit bij jouw verwachtingen en wensen.

Stuur een mailtje naar info@aelunjuwelen.be en we zoeken naar een datum dat voor ons beiden past.

 

Op dit moment kunnen we helaas nog geen oud goud verwerken in onze juwelen. We onderzoeken echter de mogelijkheden om dit in de toekomst te kunnen aanbieden.

Ik help je graag bij het herstellen van jouw juweel. Afhankelijk van de aard van het defect, kan er wel een kleine vergoeding gevraagd worden.

Een maatwerkjuweel wordt pas gemaakt nadat het ontwerp door jou is goedgekeurd. Het is dus speciaal voor jou gemaakt en kan daarom niet terugbetaald worden. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kunnen we samen kijken om het juweel aan te passen naar jouw wensen.

Maatwerk kost tijd. Afhankelijk van het ontwerp mag je minimaal 3 maanden rekenen.

Neen, dat kan niet. Bij Aelun werken wij samen aan een uniek ontwerp waar jij helemaal blij van wordt.