Little reminders

‘Little Reminders’ is een collectie van hangertjes die draagbaar zijn aan beide zijden: de ene kant met een ruwe afdruk van de natuur, als verwijzing naar kleine maar belangrijke dingen in het leven en de andere kant vertelt jouw persoonlijk verhaal met een gravure, geboortesteen, moedermelk, assen of een affirmatie.

Naar shop

Madelief

Shine your light

Het madelief draagt een diepe symboliek. Ze staat symbool voor vrolijkheid, met haar zonnige gele hart dat elke glimlach vertegenwoordigt. Geduld is haar tweede naam, terwijl ze geduldig de seizoenen trotseert en zich openstelt voor de wereld. Eenvoudig als ze is, herinnert ze ons eraan dat de schoonheid van het leven vaak te vinden is in de meest bescheiden momenten. Zuiverheid straalt ze uit, met haar witte bloemblaadjes die symbool staan voor onschuld en oprechtheid. De madelief is een herinnering om vreugde te omarmen, geduldig te zijn, eenvoud te waarderen en zuiver in hart te blijven.

Naar de shop

De maan

You are always whole

De maan belichaamt diepgaande symboliek. Ze vertegenwoordigt vrouwelijkheid in al haar pracht, stralend met een zachtheid die kalmeert en betovert. De maan herinnert ons eraan dat er schoonheid schuilt in het duister, en dat de nacht net zo belangrijk is als de dag. In de schijn van de maan vinden we rust, koestering en een diepgaand begrip van de kracht van vrouwelijkheid.

Naar de shop

Kolibrie

All we have is now

De kolibrie belichaamt schoonheid in zijn meest levendige vorm. Als symbool voor liefde en toewijding, inspireert deze vogel ons om naar de wereld te kijken als een schitterende bloementuin vol schoonheid, warmte en mogelijkheden.

Naar de shop