Ajana collectie
[Ever blooming flower]

Naar shop
 

Ajana collectie
[Ever blooming flower]

Naar shop
 

Ajana collectie
[Ever blooming flower]

Naar shop

In  ons leven bloeien geliefden als delicate bloemen, onvermoeibaar, zelfs als de seizoenen veranderen. De Ajana collectie herinnert ons eraan dat liefde een blijvende erfenis is. Het zijn  herinneringen die nooit vervagen, het zijn banden die nooit breken. Het is als een eeuwige lente, zelfs in de donkerste dagen.
Ajana is een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van liefde en genegenheid. Net als bloemen blijven onze geliefden bloeien in ons hart, ongeacht waar het leven ons brengt.

Naar de shop

Ajana necklace

De Ajana ketting is een subtiel kettinkje met meerdere bloemetjes. Het zetkastje kan je vullen met moedermelk of assen, een warme herinnering aan geliefden die blijven bloeien in je hart.

Naar shop

Ajana bracelet

Het Ajana armbandje heeft een subtiel blaadje met een zetkastje voor moedermelk of assen. Het staat symbool voor de tijdloze banden die nooit breken, zelfs in de donkerste dagen, zoals liefde die voortleeft in ons hart als een eeuwige lente.

Naar shop

Ajana ring

De Ajana ring heeft een elegant bloemblaadje en een zetkastje voor moedermelk of assen. Een verwijzing naar de tijdloze schoonheid van liefde, herinneringen die nooit vervagen, net als geliefden die blijven bloeien in ons hart, ongeacht waar het leven ons brengt.

Naar shop